fbpx

Hver dag startes og fullføres hundrevis av strikkeprosjekter i knit&note

Knit&note er en strikkeapp som lar deg samle oppskrifter, opprette strikkeprosjekter og ha oversikt på garn- og pinnelager. 

Strikkere fra mer enn 80 land har allerede tatt strikkeappen i bruk, og anbefaler det videre til sine venner. 

A complete knitting app

“Denne appen har gjort favoritthobbyen min enda bedre”

Prosjekter og notater

Få full oversikt over alle dine aktive og planlagte prosjekter. Du knytter opp strikkeoppskriften slik at  oppskrift og detaljer til dine aktive strikkeprosjekt kun er et klikk unna.

Du kan også legge til bilder, og senere gå tilbake i fullførte prosjekt og se hva du har strikket. I kalenderen kan du til og med gå tilbake å se hva du fullførte og hvilke andre prosjekt du strikket på i de forskjellige månedene. 


Oppskrifter

Få samlet alle strikkeoppskriftene dine på ett sted med tilpassede kategorier og mulighet til å legge på personlige kjennetegn (tags).

Min strikkejournal

Garn og pinnelager

Garn- og pinnelageret lar deg få full oversikt over hele strikkelivet ditt. Legg inn hva du har, og du kan enkelt finne ut hvor mye du har igjen av et garn, eller søke opp hva du har i en bestemt strikkefasthet.  

Garnlageret oppdateres automatisk når du bruker garn inn i et prosjekt så du umiddelbart vet hvor mye du har tilgjengelig til andre strikkeplaner.

Så enkelt kommer du i gang

1. Opprett konto

2. Log inn 

(3. Legg til på hjem-skjerm for enklest tilgang)

Så enkelt er det. Når du har opprettet konto får du tilgang fra hvilken som helst device. Ingen behov for innlogging i app store eller nedlastning, du kan enkelt og greit logge inn rett fra nettleseren. 

row counter, knitting journal and yarn stock gathered