fbpx

Jul i juli

Vi er nå midt på sommeren og julen i juli er over oss. Kanskje ser du barn på sommerleir dekorere et furutre eller en julenisse som deler ut is. Du lurer kanskje på hvorfor og hvordan dette relaterer til strikking, hekling og annet garnhåndtverk? Julen i juli kan iverksette tankegangen og minne deg på at det bare er fem måneder til desember-julen. Da er det vel viktigst og begynne å tenke på hva jeg vil/skal strikke.

Ganske ofte på julaften, etter familiebesøk og festligheter over, kan det hende jeg febrilsk strikker langt ut på natten. Om det er et skjerf for broren min, eller et sjal for moren min – prosjekter som jeg egentlig burde ha startet for mange måneder siden. I stedet, prøver jeg å skynde meg gjennom dem i løpet av den siste måneden av året. Fordi desember er en av de travleste månedene i året, bruker jeg aldri like mye tid på strikkinga som det jeg har forestilt meg.  De siste årene har jeg prøvd å lindre dette stresset ved å starte gave handling/laging tidlig, kanskje noen av dem om sommeren til og med. Jeg synes i hvert fall at julen i juli er den perfekte påminnelsen på akkurat disse tingene. 

Jeg håper denne artikkel ga deg den planlegginsinspirasjonen du trengte for å sette i gang prosjekter allerede i juli, så du kan lære av mine tidligere feil. Nå er det bare å begynne og brainstorme hva du planlegger å strikke i julegaver. Du kan kanskje til og med legge dem inn i strikkeplanleggeren din på Knit&Note appen. La dette virke som en påminnelse! Ikke la høytiden ta bort kjærligheten din for strikking ved å gjør det om til stress.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *