fbpx

Lær deg å strikke med Knit&Note

Har du lenge tenkt på at du vil lære deg å strikke, men aldri kommet helt i gang? Det har hvertfall jeg! Jeg heter Lotta og har lenge vært interessert i mote, og spesielt den skandinaviske stilen som også er helt nydelig med fine strikkeplagg. Etter fullført bachelor i England har jeg flyttet hjem til Norge, og lysten til å gå i gang med strikkingen bare øker når jeg ser alle de fine høst- og vinterplaggene jeg selv ønsker meg. Jeg digger hvor populært strikk har blitt, men kjenner at jeg er lei av å spørre andre om å strikke for meg. I tillegg mener jeg at høsten er den perfekte årstiden til å ta på seg et sånt prosjekt, ettersom dagene blir kortere og det blir mer tid til innekos. 

Det er endelig på tide å begynne denne prosessen - bli med du også da vel!

For å gjøre strikkeopplevelsen litt lettere for meg selv skal jeg bruke Knit&Note. Det er en tjeneste som er genial når du som nybegynner skal ha styr på både oppskrift, strikkepinner, garn og notater. Perfekt for oss rotehoder! I tillegg finner du også inspirasjon til strikkingen gjennom artikler og hjelpevideoer – hvor digg er ikke det når du skal komme i gang. 

Det å kunne samle oppskrifter, strikkepinner og nøster samt omgangsteller på ett sted er en lifesaver for min del. Bare tenk så mye leting og rot man unngår! I tillegg kan man notere i prosjektene, ta bilder og legge inn detaljer som ikke bare er motiverende, men så ryddig også. Så gleder hvertfall jeg meg til å kunne se tilbake på prosjektene jeg selv har lagd – tenk den mestringsfølelsen. 

Om du har tenkt lenge på å begynne men har ikke klart å komme helt i gang enda, er dette tegnet du har ventet på. La oss dele denne strikkeopplevelsen sammen. Jeg kommer til å fortsette å dele av min reise på bloggen og på Instagram, og vil gjerne følge deg også! Del fra din læringsprosess og bruk hashtaggen #strikkereisen, så kan vi følge hverandre på Instagram 🙂 

Begynn med å registrere deg gratis på Knit&Note med en gang ved å følge lenken her. Siden det er tilgjengelig via nettleseren kan du alltid logge deg inn, så blir du vist hvordan du legger til på hjem-skjermen for å få full app-opplevelse når du bruker telefon.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *