fbpx

Strikket kjærlighet eller kjærlighetens forbannelse?

Er du en smule overtroisk? Jeg snublet nylig over et fascinerende, men også litt urovekkende fenomen på et Instagram-innlegg av @knotfancyknitter. Har du hørt om kjæreste-genser forbannelsen?

Ifølge denne legenden kan en strikka genser til din bedre halvdel bringe uflaks i forholdet. Noen hevder at forholdet vil ende før siste maske er strikket, mens andre mener at bruddet venter rett etter at genseren er blitt gitt i gave.

Denne overtroen kan være kjent blant strikkeentusiaster, og overraskende nok har den fått nok oppmerksomhet til å få sin egen Wikipedia-side!

For å være ærlig, skremte dette meg litt, da jeg for øyeblikket er i full gang med å strikke en genser til min mann. Jeg kan ikke annet enn å lure på – utsetter jeg oss for denne forbannelsen?  Men jeg fant trøst i Anne Emilie, gründer av Knit&Note. Hun forsikret meg om at hun har strikket flere gensere til sin mann, uten at det har fått noen dramatiske konsekvenser. Med forhåpning om å fullføre genseren innen en måned, har jeg bestemt meg for å fortsette – og vente i spenning på resultatet.

Men hva med deg? Har du, eller noen du kjenner, opplevd denne forbannelsen? Del gjerne historien din med oss på  Instagram!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *